Eyyübiye’de üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz destek;

Eyyübiye’de üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz destek

Eyyübiye Belediyesinin ilçede üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik pozitif ayrımcılığı devam ederken, sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otaklarında sınavlara hazırlanan gençleri sınav heyecanı sardı....

Eyyübiye’deki gençlere Onikiler ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezleri’nin yanı sıra eğitim otaklarında da dersler veren Eyyübiye Belediyesi, ilçenin eğitimde Türkiye ortalamalarını yakalaması için imkânlarını seferber etmiş durumda.

Eylül ayından başlayarak üniversite sınavlarının ve tercihlerin yapılmasına kadar tüm aşamalarda gençlere destek olan Eyyübiye Belediyesi’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi de öğretmen desteği sağlıyor.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde, öğretmen kökenli Başkan Yardımcısı İsmail Kaya’nın nezaretinde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere, eğitim materyalleri, yardımcı kitaplar, testler ve deneme sınavları da ücretsiz veriliyor.

Eğitim ve rehberlik hizmetlerinin yanında gençlerin rahatça ders çalışabilecekleri fiziki ortamların oluşturulduğu eğitim otaklarında yükseköğretime hazırlanan gençler, ders aralarında ücretsiz sunulan çaylarını içerek, sohbet ediyor ve yeni arkadaşlıklar ediniyor.

Deneme sınavları, etütler, bireysel ve grup eğitimleri ile her branşta derslerin verildiği eğitim otaklarında, eğitim kalitesi, disiplin ve öğrenci takibiyle özel dershaneleri aratmayan kalitede hizmet sunuluyor.

Yönetim kadrosunun büyük bölümü eğitimcilerden oluşan Eyyübiye Belediyesi, bütçesinin yüzde 60’ına yakınını gençlik ve eğitim yatırımlarına ayırıyor. Önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Süleymanşah Gençlik Merkezi ve yeni eğitim otakları sayesinde, Şanlıurfa’da yaşayan binlerce genç daha hayallerine kavuşmuş olacak.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum