Başkan Beyazgül gençlerle bir araya geldi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA Şanlıurfa İl temsilciliği tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmalarına gençlerle bir araya geldi. Başkan Beyazgül, gençlere yönelik yapılan çalışmaları anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa İl temsilciliği tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmasına katıldı. TÜGVA İl Temsilcisi Abdurrazak Aslanlı tarafından karşılanan Başkan Beyazgül, TÜGVA tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı slayt gösterisini izledi.

 

TÜGVA binasında gerçekleşen programa gençler yoğun ilgi gösterdi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile ilahilerle başlayan programda gençlerin merak ettiği soruları yanıtlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençlere yönelik kentte yapılan sosyal ve sportif alanlardaki çalışmaları anlattı.

 

Gençlerin sportif aktivitelerle zaman geçirebilmeleri için tesis sayısını artırdıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Gençlik hayata başlangıç tarihidir. Burada attığımız her bir adım bizim ilerideki hayatımızı belirleyecek. TÜGVA gençliği Şanlıurfa için bir umut oldu. 30 bin kişi gerçekten çok önemlidir. Bu umudu verdiğiniz için teşekkür ediyorum. 49 tane spor salonu, 33 tane kadın destek merkezi 20 tane gençlik merkezi ve 16 havuzu gençlerimiz için açtık. Bunun adı belediye olmuş, gençlik merkezi olmuş, TÜGVA olmuş, bunun adı gençlik merkezi olmuş hiç önemli değil bunlar sizin ve sizler için yapıldı. Gençlerimiz yeter ki burada faaliyet göstersinler. Çünkü bizim her bir gencimize ulaşmamız lazım’’ şeklinde konuştu.

 

BİHA