Başkan Ekinci, inşaat mühendisleri ile depreme yönelik önlemleri konuştu;

Başkan Ekinci, inşaat mühendisleri ile depreme yönelik önlemleri konuştu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede bulunan İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve İnşaat Teknikerleri ile bir araya gelerek, deprem felaketini ve depreme yönelik önlemleri masaya yatırdı....

Viranşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen Şanlıurfa ile birlikte birçok ilde yıkıma neden olan iki büyük depremin ardından depreme hazırlıklı olmak adına alınması gereken önlemleri araştırıyor. Depremin yaşandığı ilk andan itibaren hem ilçedeki hem de en çok yıkımın gerçekleştiği illerin başında gelen Adıyaman’daki depremzedelere her türlü desteği sağlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu kez ilçede bulunan İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve İnşaat Teknikerleri ile bir araya geldi. Viranşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve İnşaat Teknikerleri ile görüşen Başkan Ekinci, depreme yönelik alınması gereken önlemler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Ekinci, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depreminin Viranşehir’de de hissedildiğini belirterek, “Her ne kadar ilçemiz bu büyük afet olayından ağır yara almış olsa dahi bundan sonra depreme yönelik her türlü tedbiri almak zorundayız. Bunun için İlçemizde bulunan İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve İnşaat Teknikerleri ile Viranşehir Belediyemizde bir araya gelerek, bölgede yaşanan deprem felaketini konuştuk ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Görüş ve önerilerini aldığımız istişare ve değerlendirme toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum