Vali Ayhan: Motosiklet sorununa ilişkin hassasiyetimizi arttıracağız;

Vali Ayhan: Motosiklet sorununa ilişkin hassasiyetimizi arttıracağız

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kent içinde hem gürültü kirliliğine hem de birçok defa trafik sorununa neden olan motosikletlerle ilgili aldıkları önlemi arttıracaklarına işaret etti....

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfalı twitter kullancısı Neşe Tanal isimli vatandaşın kentteki motosikletlerin tehlikeli bir hal aldığına dair şikayetine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Vali Ayhan ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyzgül’ü etiklediği twitter paylaşımında, “Şehir içinde artık tehlikeli bir hal alan motosikletlere ne zaman çözüm bulacaksınız ?  @valisalihayhan @zabeyazgul trafigi alt üst ediyorlar. Bi an önce önlem almanız gerekiyor...” ifadelerini kullandı.

Vatandaşın ilgili şikayetine duyarsız kalmayan Vali Ayhan da, yaptığı yorumda, kent içinde hem gürültü hem de birçok defa kazaya davetiye çıkaran motosikletlerle ilgili daha hassas davranacaklarını belirtti.

Vali Ayhan, yorumunda, “Neşe Hanım bu konu da hassasız, hassasiyetimizi daha da artıracağız. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum