Cumhurbaşkanı Erdoğan 42 bin 500 sağlık personelinin alınacağını açıkladı;

Cumhurbaşkanı Erdoğan 42 bin 500 sağlık personelinin alınacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağlık çalışanları ile birlikte katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, 42 bin 500 sağlık personelinin alınacağını açıkladı....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde düzenlenen iftar programında sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, 42 bin 500 sağlık personeli alacaklarınıu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yeni katılımlarla sağlık ordumuzu daha da güçlendiriyoruz. Türkiye genelinde 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz. Bunlardan 2 bin 832 sürekli işçiyle, 9 bin 59 sözleşmeli sağlık personelinin atamasını deprem bölgesindeki illere yapacağız. Felaketin yaralarının en kısa süre de sarılması için gereken her türlü çabayı sergileyeceğiz”.

Açıklamasında şehir hastaneleri ile ilgili mufalefetten gelen eleştirilere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Salgın günlerinde büyük bir ihtiyacı karşılayan şehir hastanelerimiz depremde yaralanan kardeşlerimizin tedavisinde de çok kritik yol oynadılar. Toplamda 30 bin 197 yataklı 21 şehir hastanemiz şu an vatandaşlarımıza en üst standartta sağlık hizmeti veriyor. Kimi çevrelerin mesnetsiz saldırılarına rağmen bu devasa sağlık yatırımlarını ülkemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık personeli istihdamıyla ilgili açıklamasından sonra gözler atamaların yapılacağı tarihe çevrildi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum