Başkan Beyazgül: Bizim en önemli işimiz gençliktir;

Başkan Beyazgül: Bizim en önemli işimiz gençliktir

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ASKF tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Şanlıurfa’nın genç bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Beyazgül, “Bizim en önemli işimiz gençliktir” diye konuştu....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Şanlıurfa ASKF Başkanı Adnan Yükselir ve kulüp yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’nın gençliğin şehri olduğuna değinerek ASKF’nin bu konuda önemli görevler üstlendiğini kaydetti. 

Başkan Beyazgül konuşmasında, “Siz Şanlıurfa’nın çok önemli bir değerisiniz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak kalması, yanlış işlere tevessül etmemesi ve onların zihnen, bedenen kendilerini geliştirmesinde öncülük yapıyorsunuz. Bizim en önemli işimiz gençliktir. Gençlik kaybolursa geleceğimiz kaybolur. Biz gençler için 47 adet spor salonu açtık. 3 olan gençlik merkezi sayısını ise 20’ye çıkardık. Gençlerimize ilk geldiğimizde madalyalar şampiyonluklar bekliyoruz demiştik. O şampiyonluklar ve madalyalar gelmeye devam ediyor. Biz beraber gayret ederek Şanlıurfa’yı bu konularda daha da yukarıya çekelim. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bize düşen bir konu olursa biz buradayız. Yanınızdayız. Yeter ki başarılı çocukları bulalım ve yukarılara çıkaralım. Amatör spor kulüplerimiz çocuklarımızı ahlaki ve fiziki olarak çok güzel bir şekilde yetiştiriyorlar. Çocuklar sporun her branşıyla uğraşınca çocukluğunu ve gençliğini yaşamış oluyor” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa ASKF Başkanı Adnan Yükselir ise yaptığı konuşmada, şimdiye kadar ilettikleri tüm taleplerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirtti.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum