Adalet Bakanlığı'na personel alımında sayı arttı;

Adalet Bakanlığı'na personel alımında sayı arttı

Adalet Bakanlığına alınacak personel sayısı artırıldı. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bakanlığa 18 bin 500 personel alınacağını duyurmuştu. Seçim bölgesi Urfa’da bulunan Bozdağ, güncellenen rakamı duyurdu....

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha önce 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının 22 bin 120'ye çıkarıldığını, önümüzdeki hafta ilanların yayımlanacağını bildirdi.

Katıldığı bir televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Bozdağ’a bakanlığa personel alımıyla ilgili soru yöneltildi. Daha önce 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının artırıldığını belirten Bozdağ, şunları söyledi:

“18 bin 500 diye ben daha önce açıklamıştım. Ancak bizim daha önce olan kadrolarımızı ilave ettik, şu anda 22 bin 120 personel alımı için biz yazımızı Cumhurbaşkanlığına gönderdik. Onlarla da görüşmemizi tamamladık. Önümüzdeki hafta hangi ilde hangi branşta kaç kişi alacağımızın ilanını yapacağız. Şimdiden bu sınavımıza müracaat edecek gençlerimize başarılar diliyorum”.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum