AK Parti Genel Başkan Yardımcısı'ndan Urfa çıkarması;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı'ndan Urfa çıkarması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, seçim desteği için geldiği Şanlıurfa'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi....

ŞANLIURFA- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için destek amaçlı Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa programı kapsamında AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Karaaslan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Faruk Badıllı'dan seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra 14 Mayıs Genel seçimi için Emniyet Caddesi'ndeki esnaf ile bir araya gelerek destek istedi.

Depremlerde zarar gören ailelerin barınma merkezi olarak kullandığı Göbeklitepe Öğrenci Yurdu'nda konaklayan depremzedeleri ziyaret eden Karaaslan, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Şanlıurfa temaslarını sürdüren Karaaslan'a MKYK üyesi Vildan Polat, Ak Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tepe ve İbrahim Halil Çiftçi eşlik etti.

 BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum