Şanlıurfa’da araç hırsızları suçüstü yakalandı!;

Şanlıurfa’da araç hırsızları suçüstü yakalandı!

Şanlıurfa’da emniyet ekiplerince otomobil ve motosiklet hırsızlığı suçunun önlenmesi ve farklı zamanlarda meydana gelen hırsızlık suçlarının aydınlatılması amacıyla geniş çaplı çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında 3 şüpheli tutuklandı....

ŞANLIURFA -İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince bahse konu otomobillerin ve motosikletlerin bulunması, şüpheli şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik yapılan teknik ve fiziki saha çalışması ile kamera görüntü incelemeleri neticesinde yakın zamanda kentte meydana gelen 7 farklı otomobil ve motosiklet hırsızlığı olayını gerçekleştiren şüpheli şahısların F.B. (22), R.B. (19) ve M.A. (27) olduğu tespit edildi

Adı geçen şüpheli şahıslar, görevlilerce takibe alınmış ve 27.04.2023 tarihinde zanlılardan F.B. (22) isimli şahıs çalıntı araç ile, R.B. (19) ve M.A. (27) isimli diğer iki şüpheli şahıs ise çalıntı motosiklet ile kaçmaya çalıştıkları esnada yapılan kovalamaca sonucunda ekiplerin çalışmaları neticesinde suçüstü yakalandı.

Farklı tarihlerde gerçekleşen olaya konu çalıntı araç ve motosikletler görevlilerce bulunarak yasal sahiplerine teslim edildi.

Şüpheliler;  F.B., R.B. ve M.A. isimli şahıslar 28.04.2023 tarihinde otomobil ve motosiklet hırsızlığı suçundan haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilerek tutuklandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum