Osmanlı Spor Kompleksinin yapım çalışmaları tamamlandı;

Osmanlı Spor Kompleksinin yapım çalışmaları tamamlandı

Sportif aktivitelerle Şanlıurfalı gençleri spor salonlarıyla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye ilçesinde yapımına başlanılan Osmanlı Spor Kompleksi tamamlandı. İçerisinde birçok sosyal donatı bulunan Osmanlı Spor Kompleksi en kısa zamanda gençlerin hizmetine sunulacak....

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da gençlerin sportif aktivitelerle zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda Eyyübiye İlçesi Osmanlı Mahallesindeki Osmanlı Spor Kompleksi tamamlandı.

Spor salonu, soyunma odaları, mescit, dart odası, bilgisayar odası, masa tenisi odası, Satranç odası ile idari hizmet odalarının yer aldığı Osmanlı Spor Kompleksi iki kattan oluşuyor.

Eyyübiye ilçesine kazandırılan kompleks ile birlikte gençler, sportif aktivitelerle buluşacak. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı Osmanlı Spor Kompleksinin iç tefrişatında sona gelindi. Osmanlı Spor Kompleksi en kısa zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum