Maganda kurşunuyla yaralan 15 yaşındaki kızın hastanede yaşam mücadelesi sürüyor;

Maganda kurşunuyla yaralan 15 yaşındaki kızın hastanede yaşam mücadelesi sürüyor

Eyyübiye’de, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasının ardından kutlamalarda maganda kurşunuyla başından yaralanan 15 yaşındaki Kübra Çoban hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor....

Şanlıurfa’da, 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından kentte tabanca ve tüfekle kutlama yapıldı.

Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüp Nebi Mahallesindeki kutlamalarda, bakkaldan evine dönen 15 yaşındaki lise öğrencisi Kübra Çoban’ın başına kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen silahtan çıkan kurşun isabet etti.

Bir anda yere yığılan ve kanlar içerisinde kalan talihsiz kız, sağlık ekiplerince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İlk müdahalesi Acil Servis’te yapılan Çoban, daha sonra yoğun bakıma ünitesine alındı.

Kübra Çoban, 11 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Çoban ailesi ise hastane bahçesinde doktorların vereceği sevindirici haberi umutla bekliyor. Kübra Çoban’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyen aile, kızlarının yaralanmasına sebep olan magandanın ise bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyor.

BİHA


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum