YKS öncesi öğrencilere ‘moral gecesi’ etkinliği;

YKS öncesi öğrencilere ‘moral gecesi’ etkinliği

Viranşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere “Moral Konseri” düzenledi....

Gecede sahne alan Viranşehirli Sanatçı Murat Dağ, Kürtçe ve Türkçe söylediği şarkılarla öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı.

Viranşehir Belediyesi tarafından 2023 YKS sınavlarına girecek mezun ve 12. sınıf öğrencilerinin sınav stresinden uzaklaşması amacıyla “Moral Gecesi” düzenlendi.

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Amfi Tiyatroda düzenlenen moral konserine, Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Yoğun ilginin olduğu moral gecesinde sahne alan Viranşehirli genç Sanatçı Murat Dağ, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, yapılacak sınav öncesi moral gecesi etkinliğinde doyasıya eğlenip stres attı. Öğrenciler, zaman zaman sanatçının şarkılarına eşlik ederek halaylar çekti.

Konseri öğrencilerle birlikte izleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci, etkinlik sonrası programa katılımlarından dolayı sanatçı Murat Dağ’a çiçek takdim edip, teşekkür etti.

Ekinci, Geceye katılan mezun ve 12.Sınıf öğrencilerine YKS sınavlarında başarılar diledi.

Konserde, sınav stresinden uzak bir gece geçirdiklerini belirten öğrenciler ise, programı düzenleyen Viranşehir Belediyesine teşekkür etti.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum