Haliliye’de gençler spor ve sanatla tanışıyor;

Haliliye’de gençler spor ve sanatla tanışıyor

Haliliye Belediyesinin gençlere yönelik faaliyet veren halk oyunları kursunda sanatla tanışan gençler, Futbol Okulu ile de hem hayallerine koşuyor hem de spor alışkanlığı kazanıyor....

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençleri hem sanatla hem de sporla tanıştırıyor. Bu kapsamda hizmet veren Futbol Okulu ile belediye bünyesindeki uzman hocalar eşliğinde verilen eğitimler ile genç yetenekler geleceğe hazırlanıyor. Eğitmenler tarafından teknik kuralları öğrenen ve antrenmanlarla deneyim kazanan gençler, hayallerine daha emin adımlarla koşuyor. Belediye tarafından açılan Futbol Okulu kursu ile sıkı çalışacaklarını ifade eden gençler, geleceğin yıldız futbolcuları olmak için efor sarf ediyor.

Sporcu bir neslin yetişmesi için verilen kursların yanı sıra halk oyunları kursuyla da gençler sanata yönlendiriliyor. Başta Şanlıurfa olmak üzere çeşitli yöresel oyunlarla tanışma şansı yakalayan gençler, hocaları eşliğinde eğitim alıyor. Birbirinden farklı yöresel oyunların öğretildiği kurs sonrası gösterilerde ve yarışmalarda sahne alma fırsatı bulan genç kursiyerler, büyük beğeni topluyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan Futbol Okulu ve Halk Oyunları Kursları, 7-14 yaş aralığındaki gençlere yönelik hizmet vermeye devam ediyor. Bu kurslara kayıt olmak isteyen gençlerin ilgili merkezlere başvurabilecekleri ya da “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri aktarılıyor.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum