Karaköprü’nün Doğukent Mahallesi'nde modern semt pazarı çalışmaları sürüyor;

Karaköprü’nün Doğukent Mahallesi'nde modern semt pazarı çalışmaları sürüyor

Karaköprü Belediyesi, vatandaşların talebini karşılamak üzere Doğukent Mahallesi'ne kazandırılacak olan modern bir semt pazarı için çalışmalar devam ediyor....

Karaköprü Belediyesi ilçeyi kalkındıracak yatırımları bir bir hayata geçirirken, vatandaşların talebini de dikkate alarak hizmetlerini gerçekleştiriyor. İlçenin büyüyen mahallelerinden olan Doğukent’te vatandaşların semt pazarı yeri talebine kayıtsız kalmayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mahalleye modern bir kapalı semt pazarı kazandırılması talimatı verdi ve kısa sürede yapım çalışmalarına başlandı.

Semt pazarı yapım çalışmaları yüklenici firma tarafından yoğun bir çalışmayla sürdürülürken, kısa süre sonra tamamlanıp semt pazarının hizmete girmesi hedefleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Doğukent Mahallesinin yapılaşmayla birlikte genişlediğini ve bunun yeni ihtiyaçlar doğurduğunu dile getirerek bu ihtiyaçlardan birinin de semt pazarı olduğunu ifade etti.

Başkan Baydilli, “Mahallelerimizi kalkındırma adına yeni yollar açıyoruz, mevcut deforme yolları yeniliyoruz, parklar ve sosyal tesisler kazandırıyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızın bizden talep ettiği hizmetleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Doğukent Mahallemizde vatandaşlarımızın talebiyle yeni bir semt pazarı için çalışmalara başladık.

Büyük, kapalı ve modern bir semt pazarını mahallemize kazandırmak için kolları sıvadık ve kısa süre sonra inşallah semt pazarımızı tamamlayıp hizmete sunacağız. Kapalı semt pazarımız şimdiden Doğukent Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Doğukent Mahallesine kazandırılacak olan modern semt pazarı hizmete açıldıktan sonra haftanın bir günü semt pazarı, diğer günler de kapalı otopark olarak hizmet verecek.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum