Viranşehir’de çocuklar için yaz kursları başlıyor;

Viranşehir’de çocuklar için yaz kursları başlıyor

Viranşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle yaz kurslarını başlatıyor. “Haydi çocuklar spora” sloganıyla 10 farklı branşta açılacak kurslar için başvurular bugün itibarıyla başladı....

Viranşehir Belediyesi tarafından çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla oluşturulan yaz kursları başlıyor. Futboldan basketbola, yüzmeden bilek güreşine, masa tenisinden boksa kadar 10 farklı branşta verilecek kurslarda; çocukların tatillerini verimli bir şekilde geçirerek yeni beceriler kazanması planlanıyor.

Viranşehir Belediyesi’nin “Haydi çocuklar spora” sloganıyla açacağı yaz kurslarına katılmak isteyenler, 19 Haziran (bugün) itibarıyla başvurularını Belediye Spor Kompleksi’nden yapabilecek.

EKİNCİ: TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KURSLARDAN FAYDALANMALARINI İSTİYORUZ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, okulların tatile girmesinden dolayı öğrencilere yönelik yaz kursları başlatacaklarını belirterek, “Yaz boyu devam edecek kurslarda çocuklar hem eğlenecek hem de yeni yetenekler kazanma şansı yakalayacak” dedi.

Viranşehir Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her alanda yer alarak hizmetleri halk ile buluşturmaya devam ettiklerini ifade eden Ekinci, şunları kaydetti:

“Belediye olarak alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora, kültür sanattan eğitime ilçe halkının gereksinimi olan her çalışmada var olmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz için yaz kurslarını bir kez daha açıyoruz. ‘Haydi çocuklar spora’ sloganıyla başlatacağımız yaz kursları yoğun bir eğitim dönemini sonlandıran öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, spor ile stres atmaları ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmeleri için büyük bir fırsat olacak. Bu kurslar kişisel gelişimin yanı sıra çocukların takım çalışması ve disiplin gibi önemli becerileri kazanmasına da imkân sunacak. Tüm öğrencilerimizin bu kurslardan faydalanmalarını istiyoruz”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum