Karaköprü kırsalında yollar asfaltla yenileniyor;

Karaköprü kırsalında yollar asfaltla yenileniyor

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde deforme olmuş stabilize yolları sıcak asfalt serimiyle yeniliyor....

Karaköprü Belediyesi kırsalı merkezden ayırmadan hizmet götürmeye devam ediyor. Başkan Metin Baydilli'nin talimatıyla kırsal mahallelerde özellikle yol sıkıntısı yaşanmaması için Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsaldaki deforme olmuş yollarda sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştiriliyor.

 

İlçeye bağlı Geçit Mahallesinde vatandaşların bozuk yollarda yazın tozlanma ve kışın da çamur sorunu yaşamaması için köy içi yollarda sıcak asfalt serimi yapılıyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsalda dokunmadık köşe, hizmet götürmedik mahalle bırakmadıklarına dikkat çekerek kırsal mahallelerde köy içi ve köyler arası bağlantı oluşturan yollarda sıcak asfalt serimine de başladıklarını dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, "Kırsal mahallelerimize yatırımlarımızı, hizmetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Kırsalımızda söz verdiğimiz gibi yollarda sıcak asfalt serimi çalışmalarına Geçit Mahallemizle başladık. İnşallah her mahallemize bu hizmeti götürüp kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz.

 

Asfalt dışında da kırsalımızda her anlamda desteğimiz ve hizmetlerimiz devan edecektir. Asfalt yollarımızın Geçit Mahallemize ve diğer mahallelerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyesi Geçit Mahallesinde yapıla asfalt çalışmasının ardından diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde asfalt serim çalışmalarını sürdürecek.

 

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum