Urfa’da bazı petrol istasyonlarının zammı fırsat bilerek satış yapmadıkları iddia edildi;

Urfa’da bazı petrol istasyonlarının zammı fırsat bilerek satış yapmadıkları iddia edildi

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki artışlardan etkilenen motorin fiyatlarına yarından itibaren yapılacak zam haberleri üzerine, Şanlıurfa’da bazı petrol istasyonlarının vatandaşlara ya hiç akaryakıt satışı yapmayarak ya da sınırlı miktarda satış yaparak fırsatçılık yaptığı ileri sürüldü....

Bugün sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, yarından itibaren motorinin litre fiyatına 1,64 TL'lik yeni bir zammın gelmesi beklendiği haberleri medyaya yansıdı.

Bu haberler üzerine bazı petrol istasyonlarının fırsatçılık yapmaya başladığı iddia edildi.

İddiaya göre, yapılacak zammı fırsat bilen söz konusu petrol istasyonları, araçlarına akaryakıt almak isteyen sürücülere yakıt kalmadığı bahanesiyle ya hiç satış yapmıyor ya da sınırlı miktarda satış yapıyor.

Söz konusu fırsatçılıktan dolayı sürücü vatandaşlar mağdur olurken, fırsatçılık derdinde olan petrol istasyonlarının ise zammın geçerli olmaya başlayacağı gece yarısı saatini bekledikleri belirtiliyor. 

Akaryakıt zamlarının gündeme geldiği geçmiş dönemlerde de fırsatçılık yapmak isteyen petrol ofislerinin olduğu ve bundan dolayı birçok defa geceleri uzun araç kuyruklarının oluştuğu medyada yer almıştı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum