Karaköprü'de çocuklara karne hediyesi Maşa ile Koca Ayı gösterisi oldu;

Karaköprü'de çocuklara karne hediyesi Maşa ile Koca Ayı gösterisi oldu

Karaköprü Belediyesi tarafından karne hediyesi olarak çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanları ‘Maşa ile Koca Ayı’ gösterisi düzenlenirken, çocuklar etkinlikte doyasıya eğlendi...

Birbirinden güzel sosyal etkinlikleriyle dikkat çeken Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklara karne hediyesi olarak güzel bir etkinliğe daha imza attı. Çocukların beğeniyle izlediği ‘Maşa ile Koca Ayı’ çizgi filminden uyarlanan çocuk tiyatrosu gösterisinin sahnelendiği etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu etkinliğine çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterirken, ücretsiz olan gösterinin 14.00 ve 19.00 seanslarındaki davetiyeleri kısa sürede tükendi. Çocuklar gösteri boyunca Maşa, Koca Ayı ve tavşanın komik maceraları ile eğlenip danslarına eşlik ettiler.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de etkinliğe katılırken, çocukları ve ailelerine bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Başkan Baydilli, çocuklarla bir etkinlikte daha bir araya gelmekten büyük mutluluk yaşadığını ve çocukları mutlu eden bu tür etkinlikleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, “Maşa ve Koca Ayı gösterimize gelen tüm güzel çocuklarımızı ve ailelerini sevgiyle selamlıyorum. Önümüzdeki Kurban Bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah bu tür etkinliklerimizi sürekli hale getirip çocuklarımızın, vatandaşlarımızı bu etkinliklerle buluşturup mutlu edeceğiz” diyerek çocuklara dağıtılan oyuncaklara sponsor olan Toru Toys’a çocuklar adına teşekkür etti.

‘Maşa ile Koca Ayı’ gösterimi iki seans şeklinde çocukların karşısına çıkarken, oyun öncesi Toplum Destekli Polis personeli tarafından çocuklara çeşitli tavsiye ve uyarılarda bulunuldu.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından etkinliğe katılım gösteren çocuklara kitap hediyesinde bulunuldu.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum