Akçakale Belediyesi ilçede yeni bir spor salonu yapıyor;

Akçakale Belediyesi ilçede yeni bir spor salonu yapıyor

Akçakale Belediyesi tarafından ilçeye yeni bir spor salonu daha kazandırılıyor. Çalışmaların hızla sürdüğü salonda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, salonun yakın zamanda hizmete gireceğini müjdeledi....

Akçakale Belediyesi ile ilçe yeni bir spor salonuna daha kavuşuyor.

İlçede gençleri özellikle kötü alışkanlıklardan korumak ve uzaklaştırmak, spor becerilerini geliştirmek, spor alt yapısına katkı sağlamak ve salon sporlarının yaygınlaştırılması için harekete geçen Akçakale Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yeni bir kapalı spor salonu inşa ediyor.

Basketbol, voleybol ve daha  birçok branşta sporun yapılmasına imkan sunacak şekilde projelendirilen salonda çalışmalar hızla sürüyor.

Başkan Mehmet Yalçınkaya da salona giderek çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgiler aldı.


BAŞKAN YALÇINKAYA: AKÇAKALE’DE SAĞLIKLI NESİL İSTİYORUZ

Burada yaptığı açıklamada, 4 yıl hizmet süresi boyunca ilçeye 100 yıllık projeler kazandırdıklarını belirten Başkan Yalçınkaya, “Akçakale'de sağlıklı bir nesil istiyoruz. Sağlıklı bir nesil spor demek, spor alanları demek, spor salonları demek. Biz bu 4 yılda 100 yıllık işi Akçakale'nin tarihine yazdık. Gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Yakın bir tarihte Akçakale burasının da hizmete girdiğini görecek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum