Karaköprülü çocuklar Pepee ile doyasıya eğlendi;

Karaköprülü çocuklar Pepee ile doyasıya eğlendi

Karaköprü Belediyesinin çocuklara karne hediyesi olarak düzenlediği etkinlikler sürerken, çocuklar çok sevdikleri Pepee gösterisi ile doyasıya eğlendiler....

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaz tatiliyle birlikte çocuklara yönelik yapılan etkinlikler devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle çocuklara karne hediyesi olarak gerçekleştirilen etkinliklerle çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarının gösterileri çocuklarla buluşturuluyor. 

Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezinde yapılan etkinlikte çocukların en sevdiği çizgi film Pepee’nin yıldızları olan Pepee ve Şila Karaköprülü çocuklarla buluşarak dansları ve şarkılarıyla çocukları gönüllerince eğlendirdi. 

Etkinliğe aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterirken, çocuklar Pepee’nin şarkılarına ve dans figürlerine eşlik edip güzel anlar yaşadılar. Daha fazla çocukla buluşmak için iki seans şeklinde gerçekleştirilen etkinliğin ikinci seansı 19.00’da sahneleniyor. 

Etkinliğe katılan aileler yapılan etkinliğin çocuklarını çok mutlu ettiklerini dile getirerek, bu tür etkinliklerin düzenlenmesini sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler. 

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından özellikle çocuklara yönelik etkinlikler yaz boyunca belirli aralıklarla programlı olarak devam edecek.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum