Başkan Beyazgül Birecik’te;

Başkan Beyazgül Birecik’te

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Fırat’ın incisi Birecik ilçesinde Büyükşehir Belediyesince yapımı devam eden çalışmaları Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile birlikte inceledi. Başkan Beyazgül çalışmaların tüm ilçelerde hızla devam ettiğini aktardı....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sahil ilçesi konumunda olan Fırat’ın incisi Birecik’i kalkındırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Birecik ilçesinde fen işleri ekipleri tarafından yürütülen sıcak asfalt çalışmalarıyla Birecik sahil yolu projesi ve Birecik modern hayvan pazarı çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgiler aldı.

 

İlk olarak Birecik Hayvan Pazarı yapım çalışmalarının bulunduğu alanı Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile birlikte inceleyen Başkan Beyazgül ardından Birecik sahil yolu projesi yapım çalışmalarını ve son olarak ilçenin önemli geçiş güzergâhı olan Demokrasi ve Fırat Caddesinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde gördü.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL: TÜM İLÇELERİMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 

Birecik ilçesinde olduğu gibi Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde çalışmaların aralıksız devam ettiğinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Büyükşehir Belediyemizce yapımına başlanan Hayvan pazarında incelemelerde bulunduk. Orada ekiplerin çalışmalarını yerinde gördük. Ardından Birecik sahil yoluna giderek sahil yolu bundan bir müddet önce bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle kullanılamaz hale gelmişti. Aldığımız desteklerle de beraber sahil yolunu eski haline dönüştürüyoruz. Çalışmalar tamamlandığında o bölgeden insanlar huzur içerisinde geçebilecekler. Fen işleri ekiplerimiz de Demokrasi ve Fırat Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarına hızla devam ediyorlar. Çalışmaların ardından yan yolları da asfaltla buluşturarak ulaşımda konforu sağlamış olacağız. Birecik’te olduğu gibi diğer ilçelerimizde de çalışmalarımız hızla devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.

 

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ilçelerinde yapılan hizmet ve çalışmalardan ötürü teşekkür ederek çalışmalar kapsamında birtakım incelemelerde bulunduklarını aktardı.

 

Başkan Beyazgül ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam incelemelerinin ardından bölge esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini ilettiler.

 

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum