Abdullah Yeşil Gelecek Partisi’nden istifa etti;

Abdullah Yeşil Gelecek Partisi’nden istifa etti

Gelecek Partisinin Kurucular Kurulunda yer alan partinin 4 yıl Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı görevini yürüten geçtiğimiz günlerde milletvekili adayı olmak için görevinde istifa eden Abdullah Yeşil partisinden de istifa ettiğini duyurdu. Yeşil, kısa süre önce yapılan 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Şanlıurfa'da CHP listelerinden seçime girmiş ve milletvekili olamamıştı....

Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulunda yer alan 4 yıl Gelecek Partisi il Başkanlığı görevinde bulunan Abdullah Yeşil partisinden istifa etti.

İstifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Yeşil, "Siyaseten yorulmak ve istifa etmek! Evet, siyasetten yoruldum." ifadesini kullandı.

YEŞİL: ‘MİLLET İTTİFAKI’ SEÇİMİ KAYBETMİŞTİR

Yeşil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Hele yeni bir parti kurmak ve partinin kurucular kurulu üyesi olmak. Şanlıurfa gibi siyasetin çok zor olduğu bir şehirde partinin kurucu il başkanı olmak, 13 İlçede teşkilat kurmak. 4 yıl il başkanlığı yapıp Gelecek Partisi adayı olarak, CHP'de milletvekili adayı olmak. bizleri daha çok yormuştur. Kabul etmemiz gerekir ki ‘Millet İttifakı’ seçimi kaybetmiştir ve ‘Millet İttifakı" partileri başarısız olmuşlardır. Bu başarısızlıktan dolayı bende istifa ettim."

Yeşil, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayı  olarak Şanlıurfa'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  listelerinden seçime girmiş ve kazanamamıştı.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum