Haliliye Belediyesi personelleri Kurban Bayramı’nda sahada;

Haliliye Belediyesi personelleri Kurban Bayramı’nda sahada

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle belirlenen kesim yerlerinin hijyenini sağlamak amacıyla ilaçlı suyla temizlik çalışması yapıp alanları dezenfekte ediyor. Bayram boyunca hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için 635 personel sahada görev yapıyor....

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı dolayısıyla sahada çalışmalarına devam ediyor. Bayram nedeniyle belirlenen kurban kesim alanlarında çalışmalarını sürdüren ekipler, ilaçlı suyla yıkama yaparak kötü kokunun oluşmasını önlemeye çalıştı. Ekipler, gece boyu kesim alanlarındaki çalışmalarını devam ettirdi.

ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kurban satış ve kesim alanlarında denetimlerini gün boyu devam ettirdi. Olumsuzluklar yaşanmaması adına ekipler, çalışmalarını hummalı şekilde devam ettirdi.

Bayram Namazı sonrasında da, camilerden çıkan vatandaşlara ekipler tarafından kurban atık poşeti de dağıtılmıştı.

Temizlik İşleri, Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı toplam 635 personeliyle özverili bir şekilde sahada olan Haliliye Belediyesi, İletişim Merkeziyle de bayram boyunca mesaide olacak. Vatandaşlar taleplerini 07:00 – 00:30 saatleri arasında “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla aktarabilecek.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum