Akçakale’de cadde ve sokaklarda tek tip tabela uygulaması devam ediyor;

Akçakale’de cadde ve sokaklarda tek tip tabela uygulaması devam ediyor

Akçakale’de kent estetiği için başlatılan tek tip tabela uygulaması sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Batıdaki şehirler seviyesinde bir cadde istiyoruz. Bu gayretle çalışıyoruz. Çok da güzel tepkiler alıyoruz” dedi....

Akçakale Belediyesi tarafından yürütülen cadde ve sokakları iyileştirme çalışmaları kapsamında tek tip renk ve tek tip tabela uygulaması devam ediyor.

İlçe merkezindeki görüntü kirliliğini de önleyen uygulama ile cadde üzerindeki işyerlerinin eski tabelaları aynı renkteki tabelalar ile değiştiriliyor. Çalışmalar da sıra İbrahim Gündoğan Caddesi’ne geldi. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya “Akçakale’nin alt yapısını bitirdik. Alt yapıda içme suyu, doğalgaz vardı. İkisi de gerçekleşti. Şimdi sıra üst yapıya geldi. Yolların asfaltlanma çalışmaları da bitti. Sokak iyileştirmesi, tabela düzenlenmesi yapılıyor. Batıdaki şehirlerin seviyesinde bir sokak, cadde istiyoruz. Bu gayretle çalışıyoruz. Çok da güzel tepkiler alıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum