Eyyübiye sırsalındaki spor yatırımları tamamlanıyor;

Eyyübiye sırsalındaki spor yatırımları tamamlanıyor

Eyyübiye Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Spor Toto Teşkilatı’nın destekleriyle yapımına başladığı 20 halı sahanın yapımı tamamlandı. Tamamı ilçe kırsalında yer alan halı sahalar, okulların yanına ve yerleşim birimlerinin yakınındaki kamu arazilerine yapıldı....

Bayraklı, Keskin ve Özlü Kırsal Mahallelerinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan halı sahalar, çocuklar, gençler ve mahalle sakinleri tarafından beğeni toplarken, sahaların çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarının da iklim şartları dikkate alınarak yapılacağı bildirildi. Halı sahalar, kırsaldaki mahallelerin nüfusu dikkate alınarak planlandı.

Yapımı tamamlanan 20 yeni halı sahanın yanı sıra Millet Bahçesi içerisinde çok sayıda spor tesisi hizmete açıldı. Batıkent TOKİ Mahallesi tematik parkı içerisinde tenis kortu, Yenice Mahallesi’nde profesyonel nitelikte çim futbol sahasıyla birlikte spor kompleksi, iki gençlik merkezi, dört kitap otağı gibi projelerinde yapılacağı belirtildi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin sporla iç içe bir hayatla tanışmaları, spor sayesinde zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları ve sağlıklı nesiller olarak yetişmelerini hedeflediklerini belirtti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum