Sıcak hava bunalttı vatandaşlar Büyükşehir’in havuzlarına koştu;

Sıcak hava bunalttı vatandaşlar Büyükşehir’in havuzlarına koştu

Şanlıurfa’da 40 dereceyi aşan sıcaklardan bunalanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz havuzlarına akın etti. Havuzları dolduran çocuk ve gençler serinlemenin keyfini yaşarken aileleri de havuz kenarındaki gölgelik alanlarda onları izledi....

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da termometreler zaman zaman 48 dereceleri gösteriyor. Vatandaşlar da serinlemenin yolunu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Belediyesince ücretsiz hizmet veren açık havuzlarda arıyor.

 Şanlıurfa’da “Kanala Değil Havuza” sloganıyla kent merkezi ve ilçelerde hizmete sunulan havuzlarda hizmet veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara tamamen hijyenik ve güvenli bir ortamda serinleme imkanı sunuyor.

 Özellikle öğlen saatlerinde artan hava sıcaklıklarında havuzların yolunu tutan vatandaşlar kimlik göstererek günün belirli saatlerindeki seanslardan faydalanabiliyor. Havuzlarda cankurtaranlar olası boğulma tehlikelerine karşı hazırda bekliyor.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzlarında yüzme bilmeyen kalmasın diye ücretsiz yüzme kursları ve eğitimleri de veriliyor.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum