Urfalı miniklere itfaiyeden yangın eğitimi!;

Urfalı miniklere itfaiyeden yangın eğitimi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Birimi personelleri, kentte bulunan kreşlerde öğrencilere meslek tanıtımı yaptı, yangın ve yangında alınacak önlemleri anlattılar....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Birimi, ‘’Önce Tedbir, Her Zaman Eğitim” sloganıyla kentte bulunan kreşlerde eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Günlük eğitim faaliyetleri kapsamında İtfaiye eğitim biriminde görevli personeller, kentte bulunan kreşlerde eğitim gören öğrencilere yönelik bilgilendirici çalışmalar yapıyor.

Yaz mevsiminde kreşlerde kalan minik çocuklar ile yönetici ve öğretmenlere yönelik yangından korunma, önlemler ve alınacak olan tedbirleri anlatan ekipler, yangın söndürme materyallerini de tanıtarak öğrencilere, çakmak ve kibrit gibi yanıcı ve parlayıcı maddelerle oynamamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Şanlıurfa İtfaiyesi sosyal medya hesaplarından konuya ilşkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ ‘Eğitim Duraklarımız Devam Ediyor’ Çekirdek Çiftlik Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine meslek tanıtımı, öğretmenlerine ise yangın güvenlik tedbirleri ve yangına ilk müdahale eğitimi verildi.”


BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum