Bahçeli emekli maaşlarına zamla ilgili yeni teklifte bulundu;

Bahçeli emekli maaşlarına zamla ilgili yeni teklifte bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Meclis’teki grup toplantısında yaptığı konuşmada, emekli maaşlarına yapılan zammın yetersiz olduğuna işaret etti. MHP lideri Bahçeli, 8077 liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasını teklif etti....

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün TBMM’de partisinin grup toplantısında konuştu. 

Bahçeli, konuşmasında son torba yasa ile emekli maaşlarına getirilecek yüzde 25’lik zammın makul ve yeterli bulunmadığını belirtti.

Memurlara ve emeklilere yapılacak zamların destekçisi olduklarını söyleyen MHP lideri, “1 Temmuz'da tüm kamu görevlilerimizin maaşlarında toplu sözleşmeden kaynaklanan oranda toplam yüzde 17.55'lik zam ve seyyanen net 8077 liralık artış yapılacaktır. Gönül isterdi ki daha fazla olsun ancak bütçe imkanları bellidir” diye konuştu.

Bahçeli,  emekli maaşlarına yapılan yüzde 25’lik artışın emekliler tarafından makul ve yeterli bulunmadığını vurgulayarak, “Emeklilerimizi yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. MHP olarak teklifimiz şudur. 8077 liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasıdır” ifadelerini kullandı. 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum