Siverek Kaymakamlığı'ndan kuduz vakası ile ilgili açıklama!;

Siverek Kaymakamlığı'ndan kuduz vakası ile ilgili açıklama!

Siverek'te köpek tarafından ısırılan Mimar Lütfü Seray'ın kuduz nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından açıklama yapan Siverek Kaymakamlığı Seray'ın sahibi olduğu köpek tarafından ısırıldığı belirtilerek "Vakanın öğrenilmesi akabinde konu tüm yönleriyle takip edilmiştir" denildi....

SİVEREK- Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde köpeğin saldırısına uğrayan ve kuduz teşhisi konulan Mimar Lütfü Seray (28) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çarşamba günü yaşanan olayın ardından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan oradan da Gaziantep'e sevk edilen ve bugün kuduz hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Seray için Siverek Kaymakamlığı da yazılı açıklama yaptı.

"KONU BÜTÜN YÖNLERİYLE TAKİP EDİLDİ"

Açıklamada Seray'ın sahibi olduğu köpek tarafından ısırıldığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"İlçemizde 12 Haziran 2023 tarihinde sahibi olduğu köpeği tarafından ısırılan vatandaşımıza kuduz teşhisi konulmuş, bunun üzerine tedavi sürecine başlanmıştır.

Yaklaşık 1 ay süren tedavi sonucunda vatandaşımızın kurtarılamayarak vefat ettiğini büyük bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayız. 

Kuduz vakasının öğrenilmesinin akabinde ilgili bütün kurumlar hassasiyetle süreci takip etmiş, yapılan incelemeler, alınan kararlar ve tedbirler sonucu çalışmalara başlanmış konu bütün yönleriyle takip edilmiştir. 

Vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz."

Öte yandan ölümü ile yakınlarını üzen Lütfü Seray’ın cenazesi, yarın Siverek’te toprağa verilecek.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum