Başkan Baydill’den 15 Temmuz mesajı;

Başkan Baydill’den 15 Temmuz mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli, 15 Temmuz gecesinin nesilden nesile demokrasi destanı olarak anlatılacağını ifade etti....

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak 7 yıl önce gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehadete eren güvenlik güçlerine ve vatandaşlara rahmet diledi.

 Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimizi, bağımsızlığımızı ve anayasal düzeni hedef alarak FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen alçak darbe teşebbüsünün milli irade tarafından eşine az rastlanan bir kahramanlık destanıyla bertaraf edilmesinin 7. Yılına girmiş bulunmaktayız.

Ebediyete kadar hür ve bağımsız yaşamaya yemin etmiş aziz milletimiz, tarihimizin her döneminde vatan toprağı için büyük mücadeleler vermiş ve fedakarlıklar göstermiştir. İşte yine öyle bir günde milletimiz 15 Temmuz 2016 günü, hain darbe kalkışmasında büyük bir destan yazıp adeta canını ortaya koyarak tüm dünyaya vatan sevgisinin ne demek olduğunu göstermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkıp vatanı savunma çağrısını dikkate alan milletimiz o gece bir demokrasi ve vatan savunması destanı yazarak 251 şehit vermiş, 2 bin 194 vatandaşımız gazi olmuştur. O gece ölüme meydan okuyarak meydanları dolduran milletimiz şüphesiz ki adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır.

15 Temmuz gecesi nesilden nesile büyük bir demokrasi zaferi olarak anlatılacaktır. Çünkü millet olarak ‘mevzubahis vatansa gerisi teferruattır’ anlayışıyla büyük millet olmanın şuurunu, yedi düvele en güzel şekilde gösterdik.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah bir daha böyle kara bir günü vatanımıza, milletimize yaşatmasın, birliğimizi bozmasın.”

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum