Başkan Yalçınkaya Akçakale'ye yeni hastane yapılacağını duyurdu;

Başkan Yalçınkaya Akçakale'ye yeni hastane yapılacağını duyurdu

Uyguladığı projelerle Akçakale’yi dönüştürmeye çalışan Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’dan yeni müjdeler geldi. Başkan Yalçınkaya, ilçeye yeni bir hastane daha yapılacağını ve yapımı beklenen iki önemli güzergahta da asfalt çalışmalarının başladığını duyurdu....

Doğalgazdan, temiz içme suyuna, spor faaliyetlerinden, ekonomik kalkınmaya kadar pek çok alanda uygulanan projelere öncülük eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçenin üç yeni hizmete daha kavuşcağını belirtti.


AKÇAKALE’YE İKİNCİ HASTANE MÜJDESİ

Artan nüfusa karşılık ilçeye yeni bir hastane daha kurulması için girişimlerde bulunan Başkan Yalçınkaya’nın çabaları sonucunda, ilçeye 2’nci hastane kurulması için çalışmalar başladı. Eski hastanenin bulunduğu alanda inşaat çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Başkan Yalçınkaya, “Akçakale’de yatırımlara devam ediyoruz. İnşallah bu ay içerisinde 3,5 dönüm kapalı alan üzerine yeni bir hastane yapıyoruz. Burası bizim eski hastanemiz. Eski hastanemizin alanı içerisinde kurulacak yeni hastane 300 bin nüfuslu Akçakale’ye büyük bir rahatlama sağlayacak. Mevcut yeni hastanemiz, yeni yapacağımız hastane ile 2 hastanemiz olacak. Akçakale sağlık alanında bir adım daha önde olmuş olacak” dedi.


İHALE TAMAM! AKÇAKALE-URFA YOLU ASFALTLANIYOR

Ulaşımda önemli bir yere sahip olan ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu Akçakale-Şanlıurfa yolunda da asfalt çalışmaları başlıyor. Başkan Yalçınkaya, konuyla ilgili olarak, “İkinci müjdemiz; Akçakale-Şanlıurfa yolunun sıcak asfalt ihalesi yapıldı. Müteahhit belli oldu. Bu ay içerisinde o başlayacak” ifadelerini kullandı. 


AKÇAKALE-BOLATLAR ARASI YOL ÇALIŞMALARI BİTİYOR

Başkan Yalçınkaya’nın bir diğer müjde ise, üst yapı çalışmasına dair oldu. Başkan Yalçınkaya bu konuda da, “Üçüncü müjdemiz; Akçakale-Bolatlar yol ayrımına kadar asfalt çalışması başladı. 1 hafta 10 gün içerisinde çalışmaları bitireceğiz. Bütün bu hizmetlerin dönüşü Akçakale’ye muhteşem olacak. Halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum