TFF'de Urfalı Öncel'e başkanlık verildi;

TFF'de Urfalı Öncel'e başkanlık verildi

TFF bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Başkanlığı görevine Şanlıurfalı Avukat Osman Hakan Öncel getirildi....

Ulusal bir gazetede yer alan habere göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu ve Etik Kurulu’nda görev alacak isimleri açıkladı. 


Federasyondan yapılan açıklamada Tahkim Kurulu Başkanı’nın Mustafa Artuç olduğu belirtildi. Kuruldaki üyeler ise Alaaddin Varol, Mustafa Demirel, Bayram Şen, Esra Alan, Mehmet Erol ve İlhan Üzülmez oldu. 

PFDK BAŞKANI FATİH MADEN OLDU

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nda başkanlığa Fatih Maden getirildi. Erkan Kıraç, Halil İbrahim Ayçiçek, Sinan Sezer, Gülşah Bostancı Bozbayındır, Selman Dursun ve Yusuf Ziya Taşkan asıl üye oldular. 

UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM KURULU’NDA URFALI ÖNCEL GETİRİLDİ

TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun başkanının Şanlıurfalı Avukat Osman Hakan Öncel olduğu aktarıldı. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun üyeleri ise Mustafa Çattık, Emrah Kulaklı, Ömer Faruk Erol, Ali Paslı, Esra Hatipoğlu, Battal Yılmaz.

CELAL CANDAN, ETİK KURULU BAŞKANI OLDU

Etik Kurulu’nun yeni başkanı ise Celal Candan oldu. Candan’ın başkanlığındaki kurulda asıl üye olarak yer alacak isimler Mahmut Fatih Çelikbilek, Çağrı Silahtaroğlu, Nuray Ekşi, Serkan Ağar olarak belirlendi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum