Karakış’tan Viranşehirspor’a destek çağrısı;

Karakış’tan Viranşehirspor’a destek çağrısı

Şanlıurfa 1. Amatör Lig’de mücadele eden Viranşehirspor’un Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, sosyal medya hesaplarında çağrıda bulunarak Viranşehirspor’a destek çağrısında bulundu....

11 yıl Süper Amatör Lig’de mücadele veren ve kötü bir sezon geçirip küme düşen ve daha sonra 1. Amatör kümede devam eden Viranşehirspor yeni sezona iddialı başlıyor.

 Bu sene altyapıya her sezon olduğundan daha fazla önem vereceklerini belirten Viranşehirspor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, tüm Viranşehirlilerden destek istedi.

 Sosyal medya hesaplarında, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ilçenin ileri gelenleri ile spor camiasına seslenen Karakış, Viranşehir’in tüm Viranşehir halkının ortak değeri olduğunu bu nedenle herkesin Viranşehirspor’a destek çıkması gerektiğini söyledi.

 Karakış, “Viranşehirspor bu şehrin aynası ve takımıdır. Şehrin takımı ise şehrin onurudur. Takımına sahip çık” diyerek tüm Viranşehir halkına çağrıda bulundu. 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum