Eyyübiye’de çocuklar ve gençler yarı olimpik yüzme havuzunda serinliyor;

Eyyübiye’de çocuklar ve gençler yarı olimpik yüzme havuzunda serinliyor

Eyyübiye Belediyesinin yarı olimpik yüzme havuzu, yaz tatilinde kavurucu sıcaklardan kaçan çocuklar için konforlu bir serinleme yeri oldu. Günün belirli saatlerinde verilen yüzme kurslarına katılan çocuklar, kurs saati dışında da havuzdan çıkmak istemiyor....

Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, tertemiz suyu, temiz ortamı, havalandırma sistemi ve konforlu bir havuz keyfi için gerekli tüm olanaklarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

 Yaz sıcaklarında kendilerini suya atmak isteyen çocuk ve gençlerin sulama kanallarında boğulmasının önlenmesi, ilçe gençliğinin sporun her alanıyla tanışması ve konforlu bir hayata ulaşmaları için gerçekleştirilen yatırımlardan biri olan yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk ve gençlerin yanında yetişkinlerin de uğrak mekanı haline geldiç

 Gençliğe, eğitime ve spora büyük önem vererek, bütçesinin yarısından fazlasını bu alandaki yatırımlara ayıran Eyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi’nde çok sayıda spor alanı oluşturmuştu. Başkan Mehmet Kuş döneminde otuzdan fazla halı sahanın kazandırıldığı ilçede, ücretsiz dershane niteliğinde iki sınav hazırlık merkezi de hizmete sunulmuştu.

 Bu alandaki yatırımlarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, halen Yenice mevkiinde profesyonel nitelikte çim futbol sahasını da içeren bir spor kompleksi, Batıkent TOKİ mahallesinde içerisinde spor alanları ve kitap otağının yer aldığı bir kompleks ile dört ayrı mahallede kitap otağı yapımına devam ediyor. 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum