Başkan Canpolat’tan 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı;

Başkan Canpolat’tan 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Basın çalışanlarının, meslek camiaları arasındaki yeri son derece değerlidir” ifadesini kullandı....

Haliliye Belediye Başkan Mehmet Canpolat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolasıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Canpolat, mesajında şunları dile getirdi:

 “Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri öğrenerek, öğrendiklerini özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde haber alıp, haberi yayma noktasında en önemli görevi üstlenen basın dünyasının bu anlamlı günü, bizler için çok büyük önem taşıyor.

Basın çalışanlarının, meslek camiaları arasındaki yeri son derece değerlidir. Toplumları aydınlatmak gibi büyük sorumluluk üstlenen basının ve basın emekçilerinin, aldıkları sorumluluk ve üstlendikleri bu misyon ile demokrasimizin daha da güçlendiğini görmekteyiz. Topumda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir. Böylesine önemli bir misyonu üstlenen gazetecilerin, bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır.

Kamu yönetimi ve vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi üstlenen basınımızın, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için ortaya koyacakları çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Büyük bir sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde görevini yerine getiren basın mensuplarımızın, eğitimden sağlığa, ekonomiden spora her alanda hem Haliliye ilçemiz için hem  Şanlıurfa için hem de yurdun dört bir köşesi için, yapılan çalışmalara verdikleri destek ve katkı için teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren basın mensuplarına sağlık, mutluluklar ve çalışma hayatlarında başarılar dilerim."

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum