ADD'nin yeni yıl mesajı: Kemalizmin namus sesini semalara asacağız;

ADD'nin yeni yıl mesajı: Kemalizmin namus sesini semalara asacağız

ADD Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan İmren, yeni yıl mesajında, cumhuriyetin yaşatılması için her fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Kemalizm'in namus sesini bir sis çanı gibi yurdumuzun semalarına asarak, başı dik, onurlu ve aydınlık Türkiye'ye milletimizle ulaşacağız” ifadesini kullandı....

Atatürkçü Düşünce Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan İmren, yeni yıl mesajı yayımladı.

Mesajında Atatürk’ün "Umutsuz durum yoktur. Umutsuz insan vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim" sözlerine yer veren İmren, tüm olumsuzluklara karşı hiçbir zaman umutlarını kaybetmeyeceklerini ifade etti. İmren, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Yüce Cumhuriyet çınarının kurumasına ve kurutulmasına izin vermeyeceğiz. Bu uğurda her fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu yoldan dönmeyeceğiz. Kemalizm'in namus sesini bir sis çanı gibi yurdumuzun semalarına asarak, başı dik, onurlu ve aydınlık Türkiye'ye milletimizle ulaşacağız. Türkiye Cumhuriyeti için aramızdaki farklılıkları bir kenara bırakarak yeni yılı laik, çağdaş ve demokratik bir ülke olmaya söz vererek karşılıyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneği Şanlıurfa Şubesi olarak değerli üye ve dostlarımızın yeni yılını kutlar, ortak mücadelemizde umutlu ve aydınlık yarınlar diliyorum. YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ VE GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE!”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum