Suruç'ta yakalanan PKK'lıdan örgüt içi infaz itirafı!;

Suruç'ta yakalanan PKK'lıdan örgüt içi infaz itirafı!

Suruç'ta eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen ve güvenlik güçlerinde yakalanan PKK/KCK'lı terörist; eylem talimatı verdiği Hogir kod isimli PKK/KCK terör örgüt mensubunu talimatını yerine getirmediği için öldürüp saklandığı evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti....

İçişleri Bakanlığı'nca terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyon hakkında açıklama yapıldı.

Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Özel Harekat ve Havacılık Dairesi başkanlıklarınca yürütülen çalışmalarda, PKK/KCK terör örgütü içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren bir teröristin eylem hazırlığında olduğu belirlenen "Hebat Helat" kod isimli Sıtkı Kurtoğlu'nun saklandığı Suruç'ta operasyon düzenlendi. İlçenin Gönen Mahallesi Karacurun mezrasındaki bir bağ evinde saklanan terörist teslim ol çağrısına ateşle karşılık verdi ve yaralı olarak yakalandı.

Sorguda ise örgüt içi infaz itirafı geldi. PKK/KCK'lı Kurtoğlu, "Hogir" kod adlı PKK/KCK terör örgüt mensubunabir kaç ay önce eylem talimatı verdiğini, bunu yerine getirmeyeceğini söyleyen teröristi öldürdüğünü ve saklandığı evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti. İtirafın ardından evin bahçesinde yapılan aramalarda, toprağa gömülü ve çürümüş vaziyette bir erkek örgüt mensubu cesedi bulundu.

PKK/KCK'lı Kurtoğlu'nun, emniyetteki işlemleri sürüyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum