Polat’tan Berat Kandili mesajı;

Polat’tan Berat Kandili mesajı

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı....

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat, Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Polat mesajında, "Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, af ve merhametin dilendiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran, bize Ramazan ayını müjdeleyen mübarek Berat Kandili'ne bu yılda erişmenin huzurunu yaşamaktayız.

Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, dünyada eşi ve benzeri görülmemiş, ülkemizi yasa boğan ve derin etkisi altına alan depremlere karşı birlik ve beraberlik içinde devletimiz, milletimiz el ele vererek STK’larımızla, İş İnsanlarımızla ve hayırseverlerimizle birlikte depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için ciddi bir mücadele yürütmekteyiz. Şanlıurfa'mızda dâhil 11 şehrimizde çalışmalar devam etmektedir. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın bizlere, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden muhafaza eylesin inşallah.

Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. İnanıyorum ki Aziz Milletimizle birlikte mücadele edecek, yaralarımızı birlikte saracak ve sağlıklı yarınlarımızı birlikte yeniden inşa edeceğiz.

Mübarek üç aylar içerisinde yer alan bu günde; başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum