İsmail Yavuz’dan Berat Kandili mesajı;

İsmail Yavuz’dan Berat Kandili mesajı

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz, Berat Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında deprem felaketine değinerek, “Rabbim bu gibi doğal afetleri tüm İslam âlemine ve insanlığa göstermesin. Başta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutluyorum” ifadesini kullandı....

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. İsmail Yavuz yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“11 ilimizde yaşanan bu doğal afetin tekrar yaşanmamasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bizler il başkanlığı olarak yaşanan bu felaketin ilk gününden bugüne kadar yardım toplama ve dağıtma koordinasyonunu sağlayarak çevre illerimiz olan Adıyaman, Kahramanmaraş, Nurdağı ve Hatay bölgelerine hızlı ve düzenli bir şekilde yardımları ulaştırmaya çalıştık. Tüm teşkilat mensuplarımız ve gençlik kollarımız ile gece gündüz demeden vakitli vakitsiz demeden ilimizde olan ihtiyaç sahiplerine de erzak ve ihtiyaç tespiti yaparak ulaştırmaya gayret ettik.

Bir gerçeğin daha gözler önüne serilmiş olduğu bu felakette bizlerin daha hazır olmadığı görülmüştür. Her ilde arama ve kurtarma ekiplerin oluşturulması ve yeterince alet ve makinaların hazır bulundurulması gerektiğini görmüş olduk. Gençlerimize bu tür eğitimlerin bir an önce verilmesi eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Asıl bundan sonra bizlerin birlik beraberlik içinde bu 11 ilimize yardımlarımızı kesmemiz gerekiyor. Zor süreç bundan sonra başlıyor. Rabbim tekrar bu gibi doğal afetleri tüm İslam âlemine ve insanlığa göstermesin. Başta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm İslam âlemin Berat Kandilini kutluyorum”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum