Urfa Meclisinde gündem deprem;

Urfa Meclisinde gündem deprem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında gündem deprem oldu. Zaman zaman gergin anlarında yaşandığı toplantıda Meclis üyeleri depremde yapılan çalışmaların artı ve eksik kalan yönlerini değerlendirdi....

ŞANLIURFA -Deprem nedeniyle ara verilen meclis görüşmeleri yeniden başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Martı Ayı Olağan Meclis Toplantısının birinci birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlendi. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda yoğun olarak Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen Şanlıurfa’nın deprem sınavı konuşuldu.

AK Parti ve MHP Meclis üyeleri depremden etkilenen Şanlıurfa’da yapılan çalışmaları anlattı.

HDP ve Saadet Partisi Meclis Üyeleri ise deprem döneminde Meclis Toplantısının yapılmamasına vurgu yaparak, deprem yaşandığı günlerde zamanında müdahalelerin yapılmadığı ve eksik şekilde çalışmaların yapıldığına dikkat çekti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, depremin yaralarının el birliği ile sarılmaya devam edildiğini söyledi.

Zaman zaman gerginliğinde yaşandığı toplantı, gündem maddelerinin okunması ve ilgili birimlere havale edilmesinin ardından sona erdi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum