Başkan Yavuz: Uyarı yapılmıştı, böyle mi tedbir alınıyor?;

Başkan Yavuz: Uyarı yapılmıştı, böyle mi tedbir alınıyor?

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz ve beraberindeki heyet, sel felaketinden etkilenen Abide Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu. Başkan Yavuz, son durumla ilgili yetkililerden bilgi aldı....

Yeniden Refah Partisi (YRP) Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz ve beraberindeki heyet, kentte sağanak yağmur sonrası meydana gelen sel felaketinin yaşandığı yerlerden biri olan Abide Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu.

İncelemenin ardından açıklama yapan Başkan Yavuz, “Öncelikle yaşanmış olan bu sel felaketinden dolayı Şanlıurfalı hemşerilerime geçmiş oldun dileklerimi iletirim. Çok üzgün olduğumuz bir o kadar da yerel yönetime sitemkârız.

Oluşabilecek hava durumu daha önceden uyarı verilmişti. Bu uyarılara karşı tedbirler alına bilinir olması gerekirken sadece mesaj yolu ile ‘dikkatli olun sel felaketi olabilme ihtimali var tedbirli olun’ demekle yetinildi.

Böylemi tedbir alınıyor? Tedbir dere kenarları altgeçitler su birikintileri oluşabilecek yollar ve dağ yamaçlarına yakın sokakları ulaşıma kapatarak ve oralara yakın araçları çektirerek tedbir alına bilinirdi. En önemlisi de Büyükşehir ve diğer belediyeler alt yapıya önem verilmesi gerekir gerçeğini bir kez daha göz ününe serilmiş oldu. Şehir adeta yüzen bir şehir halini aldı. İnsanlar mağdur ve maddi yönden zarara uğramıştır.

Yaşanmış olunan bu doğal afetin tekrar yaşanmaması ve olası durumlara karşı tedbirler alınması dileklerimle tekrar tüm Şanlıurfalı hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletir sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum