Meteoroloji'den Urfa’da sağanak yağış devam edeceği uyarısı;

Meteoroloji'den Urfa’da sağanak yağış devam edeceği uyarısı

Yayımlanan hava tahmini raporuna göre, ülkenin genelinde yağışların etkili olması bekleniyor. Raporda, Urfa için belirtilen ve gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağışın gün içinde de devam etmesi bekleniyor....

Yayımlanan hava tahmini raporuna göre, ülkenin genelinde yağışların etkili olması bekleniyor. Raporda Urfa için belirtilen sağanak yağış gece etkisini göstermeye başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmini raporunu yayımladı. Raporda Şanlıurfa’nın da dahil olduğu birçok kentte sarı kod uyarısı yapılarak sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

Kentin merkez ve kırsal ilçelerinde dün gece saatlerinden bu yana etkili olmaya devam eden sağanak yağış etkisini sürdürüyor.

Etkili olan sağanak yağış nedeniyle gözler yeniden Akpiyar, Karakoyun ve Cavsak derelerine çevrildi. Ancak bu derelerde an itibariyle herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji raporunda, Urfa için yarın ve perşembe günü de yağışın olacağı tahmin edilirken, bugün en düşük sıcaklığın 14 derece olacağı belirtildi.

Ayrıca bugün günün ikinci yarısı boyunca Urfa’da sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Akşam saat 18’den sonra kuvvetli yağışın kentin doğusuna kayarak yerini hafif yağışa bırakacağı tahmin ediliyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum