Erdoğan öncesi liderler konuştu;

Erdoğan öncesi liderler konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Urfa’daki etkinliği öncesi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve MHP lideri Devlet Bahçeli halka hitap etti....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa 897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konut, 61 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'ne katılıyor.

Erdoğan’ın konuşması öncesi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Urfalılara hitap etti. 

“14 Mayıs’ta saflar belli olmuştur” diyen Yapıcıoğlu, “Deprem ve sel felaketinde yaraları sardık. Yapımı tamamlanan konutların ve dükkanların teslim törenini yapacağız. 14 Mayıs’ta karar bellidir. Yumruk gibi kenetleneceğiz. Bir olacağız” dedi.

Yapıcıoğlu’nun ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici halka hitap etti.

Desteci konuşmasında 6 Şubat’taki deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Depremin zorluklarını devlet millet el ele birlikte saracaklarını belirten Desteci, “14 Mayısta bir seçim yaşayacağız. Bu seçimin iki ayağı var, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Recep Tayyip Erdoğan. 14 Mayıs’ta birinci turda cumhurbaşkanımızı yine cumhurbaşkanı seçtireceğiz” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli ise konuşmasında şunları söyledi:

 “14 Mayıs’ta seçim var. 14 Mayıs’ta sandığa gitmeliyiz. Bu hizmeti durdurmak isteyenlere cevaben liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır demeliyiz. Urfa isteğimiz bugüne kadar hangi partiden olursanız olun hangi partiye oy verirseniz verin, mutlaka sandığın gidin ve cumhurbaşkanlığında kararımız net olan Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçmeliyiz. Urfa’ya güveniyoruz”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum