Şehit polisler memleketlerine uğurlandı;

Şehit polisler memleketlerine uğurlandı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Tel Abyad kentinde PKK-PYD terör örgütünün gizlediği patlayıcılara müdahale sırasında şehit olan iki polis memuru için GAP Havalimanı’nda tören düzenlendi....

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Tel Abyad kentinde polis kontrol noktasında PKK-PYD terör örgütü tarafından bombalı eylemlerde kullanmak üzere hazırlanan patlayıcıların bulunup imha edilmesi sırasında şehit olan Ankaralı Özgür Barcın ile Kahramanmaraşlı Resul Barutcu’nun naaşları memleketlerine uğurlandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 2 polis memuru için GAP Havalimanı’nda tören düzenlendi.

Törene Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet  Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de aralarında bulunduğu protokol üyeleriyle şehit polislerin görev arkadaşları ve acılı ailelerle yakınları katıldı.

Tören alanına şehitlerin naaşı polislerin omuzlarında getirildi. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende şehitlerin yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Polis memuru Özgür Barcın naaşı hava yoluyla Ankara’ya, polis memuru Resul Barutcu’nun naaşı ise hava yoluyla Adana’ya (Adana’dan kara yoluyla Osmaniye’ye)  dularla uğurlandı.

Şehitlerin naaşları polislerin omuzlarında uçaklara götürüldü.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum