Gelecek Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı istifa etti!;

Gelecek Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı istifa etti!

Gelecek Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı Salih Kalemli, parti içerisinde haksızlıklar yapıldığını ileri sürerek, görevinden istifa etti....

Gelecek Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı Salih Kalemli, ‘parti içi çekişmeleri’ gerekçe göstererek partisinden ve görevinden istifa etti.

Kalemli, istifa gerekçesine dair "Urfa’da gerçek vatanseverlerin ehliyet ve liyakat sahibi arkadaşların partiden küstürülüp istifaya zorlanmasından dolayı ve parti içi çekişmelerden dolayı gördüğüm lüzum üzerine Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’ndan istifa ediyorum" açıklamasında bulundu.

Kalemli, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Daha iktidar olmamış ve elinde imkanlar olmadığı halde parti içerisinde bu kadar yoğun haksızlıklar var. Haksızlıkların dile getirilmesi karşısında ötekileştirilmemiz ve aşağılanmamız bir tarafa, istişare mekanizmalarımız olmayacaksa, parti içi demokrasi mekanizması işletilmeyip, il başkanı başına buyruk davranıp bize dikkate almayıp ağır mağduriyetler karşısında çözüm mekanizması olamayacaksak, görüşümüzün bir kıymeti olmayacaksa, koltuk işgal edip zaman tüketmenin bir anlamını göremiyorum."

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum