Bakan Bozdağ’dan ‘ikinci üniversite’ açıklaması;

Bakan Bozdağ’dan ‘ikinci üniversite’ açıklaması

Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’nın ikinci bir üniversiteyi hakketigini belirterek, “Yeni dönemde ikinci bir devlet üniversitesinin Şanlıurfa’da kurulması konusunda da şimdiden başladığımız bir çalışma var” dedi....

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Şanlıurfa’da çalışmalarını yürüten Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Katıldığı bir televizyon programında Şanlıurfa’da ikinci bir devlet üniversitesi kurulması için çalışma başlattıklarını kaydetti.

Şanlıurfa’nın ikinci bir üniversiteyi hakketigini belirten Bozdağ, “Yeni dönemde ikinci bir devlet üniversitesinin Şanlıurfa’da kurulması konusunda da şimdiden başladığımız bir çalışma var. Şanlıurfalılar bize dualarını, desteklerini, eksik etmediği taktirde yeni bir üniversiteyle de inşallah yeni dönemde Şanlıurfa’mızı buluşturacağız. Bu bilim, yapay zeka, diğer konuları işte bu üniversitelerle beraber, TÜBİTAK’la beraber, bu ilgili birimlerle beraber Şanlıurfa’da daha ileri nasıl taşıyacağız, onu düşüneceğiz. İnşallah Selçuk Bayraktar beyefendiyle de TEKNOFEST’in birini Şanlıurfa’da yapmayı konuşacağım. Buradan da Selçuk Bey’e selamlarımı, saygılarımı iletiyorum. Davetimizi de buradan iletiyorum” ifadesini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum