Şanlıurfaspor’da teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollar ayrıldı mı?;

Şanlıurfaspor’da teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollar ayrıldı mı?

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Şanlıurfaspor’da son dönemde alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Serdar Bozkurt ile yolların ayrıldığı öne sürüldü. Hem kulüpten hem de teknik direktör Bozkurt’tan resmi açıklama gelmedi....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor dönem başından beri değiştirdiği teknik direktörler ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Sarı yeşilli takım, ligin 34. haftasında evinde Somaspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligin 35. haftasında ise deplasmanda Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’a 2-0 mağlup olmuştu.

Bu sonuçlar ile lider Çorum FK ile puan farkı 6 puan olan Şanlıurfaspor şampiyonluk şansını zora soktu.

SARI YEŞİLLİ TAKIMDA ÜÇÜNÇÜ BOZKURT DÖNEMİ DE BİTTİ Mİ?

Teknik Direktör Serdar Bozkurt, Şanlıurfaspor’u ilk 2021-2022 döneminde çalıştırdı. Yaklaşık iki ay görevde kalan Bozkurt sezon bitmeden takımda ayrılmıştı. Şanlıurfaspor yönetimi tarafından bir ay sonra yeniden takımın başına getirilen Bozkurt, yaklaşık 3 ay sarı yeşilli takımı çalıştırdı.

Şanlıurfaspor yönetimi, 24 Ocak tarihinde Serdar Bozkurt ile yeniden anlaşma sağlamıştı. Takımın başında yaklaşık 4 ay kalan Bozkurt bu sezon 13 maçta 9 galibiyet, 3 mağlubiyet elde etti.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum