AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen sahada çalışmalarını sürdürüyor;

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen sahada çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Amatör spor kulüplerine yapılan maddi destek programına katılan Önen, tarihi çarşılar bölgesinde esnafı ve kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret etti....

Seçim çalışmaları kapsamında her gün farklı bir noktada vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen, her gittiği yerde 14 Mayıs genel seçimlerinin önemini anlatmaya devam ediyor. Önen’in bugünkü durağı Halil-ur Rahman Platosundaki tarihi çarşılar esnafı oldu. Esnafın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden Önen, talep ve önerilerini tek tek dinledi.

Ardından Şanlıurfa'da faaliyet gösteren çeşitli STK temsilcisini ziyaret eden Önen, Şanlıurfa’nın marka değerini daha ileriye taşımak için ortak akılla her zaman istişarede bulunacaklarını belirti.

Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 136 amatör spor kulübüne yapılan maddi destek programına katılan Önen, burada genç sporcularla bir araya gelerek eski dönemde profesyonel sporculuk deneyimlerini anlattı.

Başarının tek sırrı çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayan Önen, her zaman sporcularımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Önen, şunları söyledi:

“İnşallah önümüzdeki dönemlerde Şanlıurfa’mıza nice şampiyonluklar kazandıracaksınız. Ben şahsen bir kardeşiniz bir genç ağabeyiniz olarak her zaman her fırsatta sizlerle beraber olacağım. Ben de bir sporcuyum geçmiş zaman da profesyonel olarak voleybol, tekvando ve masa tenisi oynadım, inşallah bu süreç içerisinde sizlerle birlikte kortlarda, salonlarda ve sahalarda hep beraber olacağız. Sizlerin başarısı Şanlıurfa’mızın başarısı olacak, inşallah önümüzdeki dönem hep birlikte bu başarılarımızı daha da artırarak büyüteceğiz. İnşallah bugüne kadar iktidar olarak yerel yöneticiler olarak nasıl yanınızda olduysak bundan sonra da yine sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum