Yalçınkaya’dan işçilerin taleplerine olumlu yanıt;

Yalçınkaya’dan işçilerin taleplerine olumlu yanıt

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya katıldığı toplantıda işçilerin taleplerine olumlu yanıt vererek, “Eserleri birlikte yaptık. Her zaman size desteğimiz tam” dedi....

Akçakale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde işçilerin talep ve önerilerinin görüşüldüğü bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın yanı sıra başkan yardımcıları, ilgili kurum amirleri, Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak ve işçiler katıldı.

 YALÇINKAYA: SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Yalçınkaya çalışma arkadaşlarına her zaman desteğinin tam olduğuna belirterek, “Birlikte 4 yılı geride bıraktık. Akçakale’yi sınırda yıldız ilçe yapacağız. Bu eserleri yaptık. Sizlerle beraber yaptık. Sorun ve sıkıntılarınız çözmek için her zaman çözmeye yönelik gayret ediyoruz, gayret etmek durumundayız ve gayret edeceğiz” dedi.

 ŞILTAK: AKÇAKALE BELEDİYESİ İLK 50’YE GİRER

Sendika Şube Başkanı Şıltak da Akçakale Belediyesinin her zaman işçilerin yanında olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Türkiye’de şuan 900 küsur belediye varsa bunların içerisinde Akçakale Belediyesi ilk 50’ye girer. Tamamen iş-işveren ilişkisi…”

Mesai ve sosyal hakların düzeltilmesi taleplerine olumlu yanıt verildiğini işçilere duyuran Başkan Şıltak, “Biz kamu işçisiyiz. Kamu işçilerinin çalışması gereken yol ve yöntemler bellidir. 2 temel sorunumuz var; mesai ve son işe giren arkadaşların sosyal hakların düzeltilmesi. Bana da söz verdiği için Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum