Viranşehir’de öğrenciler depremzedeler yararına kermes düzenledi;

Viranşehir’de öğrenciler depremzedeler yararına kermes düzenledi

Viranşehir Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından bir kermes düzenlendi. Kermeste elde edilecek gelir depremzedeler yararına kullanılacak....

Viranşehir Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde bir kermes düzenlendi. Kermesin açılışına Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel’in eşi Ayşe Asan Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Çok sayıda gönüllünün destek verdiği kermesten elde edilecek gelir, depremzedeler yararına kullanılacak. Kermeste yöresel yemek çeşitleri, tatlılar ile okul tarafından yetiştirilen kırmızı pul biber gibi ürünler sergilendi.

Ev sahibi okulun müdürü Nedim Özkan, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin herkesi derinden üzdüğüne dikkat çekerek, “Tüm Viranşehirli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren tüm halkımız yardıma koştu. Bu kermes de çorbada tuzumuz olsun, katkımız olsun diyen insanlarımızın destekleriyle yapılıyor” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum